Vacature: Blogger (emploIT – online) – online

Functie

Jouw visie op een actueel nieuwsitem, mening over de ontwikkelingen in een bepaald segment of jouw beleving van een vakevent, congres of bijeenkomst breng je in een blog onder woorden. Scherp, informatief, humoristisch en/of prikkelend: de wijze waarop is aan jou. Net als het onderwerp van het blog, je krijgt alle vrijheid om te schrijven waarover je wilt, zolang het blog voor emploIT wel duidelijke raakvlakken heeft met ICT, internet en social media, mensen, carrière en/of loopbaanvraagstukken. Des te doelgerichter je blog, des te meer lezers je blog zal trekken. But... Blogger bij EmploIT is geen baan en er wordt voor het bloggen geen financiële vergoeding gegeven. Wat het je dan wel oplevert? Een enorm podium voor jouw blogkwaliteiten en een plek om jezelf te profileren.

Als Blogger bij emploIT lever je elk kwartaal minstens één bijdrage aan ons blog. Onze moderators zorgen voor een final check, publicatie op emploIT en promotie via onder andere social media.


Organisatie

EmploIT is een blog met authentieke verhalen uit de praktijk door professionals die een passie hebben voor ICT, internet en social media enerzijds en mensen, carrière en loopbaanvraagstukken anderzijds.

Geïnspireerd door een workshop van Marco Derksen (de Godfather van business blogging in Nederland en initiator achter Marketingfacts startte Bas Westland van e-people in 2006 met emploIT. Inmiddels delen verschillende bloggers met regelmaat hun mening, ervaringen en kennis op emploIT. De website van emploIT is inmiddels door meer dan 200.000 geïnteresseerden bezocht.

Functie eisen

* Je ervaring: Voor deze vacature is een proven track record of een berg ervaring als Blogger, Columnist of Schrijver niet nodig. Wat wel? Enthousiasme, inspiratie en de wil om jouw mening, ervaring en kennis op het wereld wijde web te delen. Met het ‘thema’ ICT, internet en social media aan de ene kant en mensen, carrière en loopbaanvraagstukken aan de andere kant, is het aannemelijk dat je professioneel actief bent op één of meerder van die vlakken.

* Je kennis: In je blogs weet je waar je het over hebt, of het nu gaat over ICT, internet en social media of mensen, carrière en loopbaanvraagstukken. Je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal is goed.

* Je persoonlijkheid: Eerder al benoemd maar absoluut onmisbaar, dus de herhaling waard: enthousiast! Daarnaast weet je mensen te prikkelen, te inspireren en te boeien door je verhalen te delen op emploIT.

Aanbod

EmploIT biedt je geen baan en dus geen salaris maar het is wel de plek om je te profileren en je mening te ventileren. Verder levert bloggen op emploIT het volgende voor je op:
• eeuwige roem
• netwerkeffect
• personal branding

Sollicitatie

Sollicitatie
Huh, een cv? Nee bedankt. Voor deze vacature ik echt zien wat je kan. Show me what you got. Geen woorden, maar daden. Upload een zipfile gevuld met je mooiste werk en imponeer mij met je portfolio op je eigen blogsite of waar dan ook op het web!

Heb je nog vragen over deze vacature Blogger?

• klik rechtsboven op ’Stel een vraag
• bel me via 06 43 011 871
• stuur een mail aan baswestland@epeople.nl

Het vak van consultant is geen 9 tot 5 baan. Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken.

Neem contact op met jouw consultant

Van vacature naar jouw nieuwe baan. In 7 stappen.
1Search & shout - We zoeken de beste voor de job
2Selectie - Do you have what it takes?
3Let’s chat - Skype, FaceTime, HangOut...
4Let’s meet - For a coffee (or tea) with the employer
5Let’s meet again - Get your armbands on, you’re diving in at the deep end
6Assessment - Can you walk the way you talk?
7Arbeidsvoorwaardengesprek - Money talks...

Solliciteer met LinkedIn profiel

  • (voorbeeld: https://nl.linkedin.com/in/johndoe)

Solliciteer met CV

Oh help, een sollicitatieformulier! Het lijkt erop dat er een back-end systeem achter zit. Dat klopt! Daarom graag je motivatiebrief uploaden bij 'Extra document'. Sorry voor het ongemak.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Wensen

Dit veld moet worden opgevuld met een aantal, b.v. 40

Ambitie & Beschikbaarheid

Ervaring

Opleiding

Bel me terug