Vacature: Recruiter (CPI) – ‘s-Graveland / ‘t Gooi

Functie

Deze vacture is vervuld. Solliciteren is niet meer mogelijk.Als Recruiter bij CPI in ‘s-Graveland (‘t Gooi), ben je verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en benaderen van de allerbeste risk, finance en governance professionals van Nederland. En die vervolgens te matchen met uitdagende klussen op C-level of er net onder.

Wat ga jij daar doen?

 • Sourcing vind jij geen vies woord, maar is iets waar je lol in hebt. Als er een opdracht binnenkomt zoek je allereerst in het grote CPI netwerk (350 professionals met een “harde kern” van 120 basisspelers) naar een beschikbare professional. Is die er niet, dan identificeer je de digitale hangplek van de doelgroep. Daar leg je contact, maar je aarzelt ook niet om de telefoon te pakken, ook als het slimmer is om dat aan de randen van de dag of de week te doen.
 • Daarnaast werk je ook structureel aan het uitbouwen van de kwantiteit, kwaliteit en diversiteit van de pool van professionals.
 • En jij weet als geen ander dat als je je acties niet goed vastlegt, je als een inefficiënte kip zonder kop rondloopt in je eigen recruitmentproces. Toch?


CPI

CPI in ’s Graveland is al 10 jaar dé challenger van de BIG-4 in advisering van bestuurders en organisaties op de thema’s risk, finance en governance. Zowel nationaal als internationaal. En dat doen ze voor ondernemingen van formaat, zoals Friesland Campina, Rabobank, Philips, ABN Amro, AkzoNobel, KPN, Achmea, Delta Lloyd, Action, Aegon en Holland Casino.

In het buitenland vanuit vestigingen in HongKong, Singapore en Shanghai. In Nederland vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenland (’t Gooi). CPI heeft naast haar 350 zelfstandig professionals een professionele bureau-organisatie van een tiental medewerkers. Als Recruiter word je de collega van Sandra Nijmeijer (zie video) en 3 recruitment assistenten. Je werkt voor Partner Jeannette Franken (zie video). Je werkplek wordt het hoofdkantoor in ’s-Gravenland (’t Gooi).

Functie eisen

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, anders ben je geen volwaardig gesprekspartner voor onze professionals.
 • Je hebt ervaring in het bemiddelen van zelfstandig professionals vanuit een professionele dienstverlener. Als dat met finance, risk en/of governance professionals is, is dat natuurlijk helemaal top. Maar dat moet niet.
 • Daarnaast ben je een full-cycle Recruiter. Jij hoeft geen bureau te bellen voor kandidaten, sourcen en benaderen doe je zelf.

* Je kennis:

 • Je weet wat sourcen is en weet waar je je kandidaten kunt vinden. Als we het hebben over Boolean, denk jij niet aan soep.
 • Je kent de belangrijkste wet- en regelgeving ten aanzien van het zelfstandig ondernemerschap en de rol van de bemiddelaar daarin.

* Je persoonlijkheid

 • CPI zoekt doorzet(s)ters. Je hebt de korte termijn snelheid om de beste beschikbare kandidaat te vinden voor een actuele aanvraag. Maar ook de ausdauer voor het permanent onderhouden en uitbouwen van je talentpool aan finance, risk en governance professionals.
 • Daarnaast weet je dat het goed organiseren, vastleggen en opvolgen van je acties bijdraagt aan je eigen succes.


Aanbod

Als Recruiter bij CPI werk je in een professionele maar toch lekker informele organisatie. Wat maakt het interessant voor jou om de overstap te maken? Zit je nu bij een “cowboy” club zit die alleen maar gaat voor vette marges op het uurtarief van de zp-er? Maar denk je zelf dat je met zp-ers ook goede lange termijn relaties op kunt bouwen? Dan is dit jouw baan!

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Maak zelf maar de business case voor je salaris. Als je goed bent, kun je je zelf terugverdienen. Toch?
 • Mobiele telefoon.
 • 4 of 5 daagse werkweek, zeg maar wat je wilt.
 • 26 Vakantiedagen (bij full-time dienstverband).
 • Een werkplek in een prachtig historisch pand in landelijk ’s-Graveland, maar wel met een bushalte voor de deur.
 • Vergoeding woon-werkverkeer € 0,19 per km.


Sollicitatie

Deze vacture is vervuld. Solliciteren is niet meer mogelijk.


Neem contact op met jouw consultant

Van vacature naar jouw nieuwe baan. In 7 stappen.
1Search & shout - We zoeken de beste voor de job
2Selectie - Do you have what it takes?
3Let’s chat - Skype, FaceTime, HangOut...
4Let’s meet - For a coffee (or tea) with the employer
5Let’s meet again - Get your armbands on, you’re diving in at the deep end
6Assessment - Can you walk the way you talk?
7Arbeidsvoorwaardengesprek - Money talks...
7
Arbeidsvoorwaardengesprek - Money talks

In deze fase komt het erop aan. The moment of truth ook wel genoemd. Worden de werkgever en de kandidaat het eens over de hoogte van het salaris? Over de inhoud van de secundaire arbeidsvoorwaarden? Tuurlijk, de procedure is bijna rond, maar ook in deze laatste fase kan het nog afketsen. Dus solliciteren kan echt nog. Beter laat dan nooit.

Solliciteer met LinkedIn profiel

 • (voorbeeld: https://nl.linkedin.com/in/johndoe)

Solliciteer met CV

Oh help, een sollicitatieformulier! Het lijkt erop dat er een back-end systeem achter zit. Dat klopt! Daarom graag je motivatiebrief uploaden bij 'Extra document'. Sorry voor het ongemak.

Persoonsgegevens

Man (Male) Vrouw (Female)
PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Bel me terug

Deze vacature niks voor jou? Bekijk vacatures hieronder...